GAPILOT opinie

LOGO GAPILOT

 

 

Opinie GAPILOT. Polska firma zajmująca się  produkcją sprzętu do łączności lotniczej.

 

GAPILOT opinie 2021:

11.01.2021 o 08:23

Mateusz Kleszer

Bardzo dobre słuchawki

 

 

 

07.02.2021 o 08:56

Maciej Norbertowicz

Szybka realizacja zamówienia. Mimo niskiej ceny słuchawki bardzo fajne. Polecam.

 

 

 

03.03.2021 o 18:49

Szymon Kraśka

Działa, polecam

 

 

 

18.03.2021 o 15:51

Tomek Jankowski

Przewód dobrej jakości, wytrzymały. Przekrój żył odpowiedni, łatwo się lutuje.

 

 

 

04.04.2021 o 21:18

Kamil Krajewski

Latam trzeci sezon w tych słuchawkach. Dobrze leżą na głowie i przylegają do uszu. Generalnie są wygodne. Komunikacja wyraźna w obie strony. Nakładki bawełniane w zestawie przydają się w ciepłe dni. W zestawie znajduje się również fajna torba transportowa. Cały zestaw godny polecenia.

 

 

 

07.04.2021 o 11:55

Miłosz

Używam od 2 lat. Wszystko OK.

 

 

 

18.04.2021 o 11:55

Łukasz Szreński

Duży wybór kolorów. Bawełna miękka i elastyczna. Można prać.

 

 

 

25.04.2021 o 10:50

Kacper

Polecam wszystkim po zakończeniu kursu PPL zaopatrzyć się w te słuchawki. Słuch mamy jeden, a te słuchawki bardzo dobrze go chronią. Komunikacja na 5 z plusem (za Bluetooth). Co prawda, rzadko z niego korzystam, ale dobrze że jest.

 

 

 

12.05.2021 o 09:23

Bogdan Skóra

Szukałem słuchawek lotniczych, które zapewnią mi wygodę w użytkowaniu, ochronę słuchu oraz zrozumiałą komunikację. Wcześniej przetestowałem 2 modele innych firm. Niestety nie spełniły ww. oczekiwań.
W tym modelu w końcu mogę skupić się na lataniu, a nie na poprawianiu słuchawek na głowie lub krzyczeniu do mikrofonu.
Jestem zadowolony z wyboru.

 

 

 

18.05.2021 o 08:31

Jurek

Słuchawki wchodzą bez problemu. Do tego wszystko co potrzeba: plan lotu, mapy, skalówka, kątomierz, długopisy, a nawet telefon.

 

 

 

GAPILOT opinie 2020:

 

05.01.2020 o 21:17

Dominika G.

Latam już prawie rok. Jak do tej pory wszystko OK.

 

 

 

06.01.2020 o 11:04

Marcin K.

Polecam

 

 

 

11.01.2020 o 07:21

Magdalena K.

Tłumienie dużo lepsze od pasywnych Clarków. Słuchawki są wygodne.

 

 

 

26.01.2020 o 14:59

Tadeusz

Moje wysłużone słuchawki w końcu odzyskały tłumienie.

 

 

 

26.01.2020 o 19:01

Paweł

OK

 

 

 

31.01.2020 o 07:51

Michael

Beste Qualität Verarbeitung und Komfort der Nutzung.

 

 

 

01.02.2020 o 14:34

Atomówka

Wszystko OK

 

 

 

02.02.2020 o 21:26

Ilona

Bez zastrzeżeń.

 

 

 

21.02.2020 o 12:07

Andrzej

Dobre wykonanie. Podoba mi się elastyczność w podejściu do klienta. Potrzebowałem 1,2m i właśnie tyle dostałem. Bardzo dobry kontakt.

 

 

 

12.06.2020 o 11:34

Mateusz

Bardzo dobre słuchawki. Cena rewelacyjna.

 

 

 

15.06.2020 o 04:20

Kamil

W mojej ocenie wszystko na plus.

 

 

 

19.06.2020 o 18:57

Dirk

Zu diesem Preis gibt es nichts Besseres. Die Kopfhörer funktionieren ohne Vorbehalte.
Sehr gute Grundkopfhörer mit der Möglichkeit, ein Telefon anzuschließen. Ich empfehle polnische Kopfhörer.

 

 

 

02.07.2020 o 21:37

Janusz

Szybka dostawa. Przejściówka działa. Dobre wykonanie. Polecam

 

 

 

17.07.2020 o 13:22

Grzegorz Janik

OK

 

 

 

25.07.2020 o 17:31

Sylwester

Polecam.

 

 

 

27.07.2020 o 18:40

Karolina

Bez zastrzeżeń.

 

 

 

05.08.2020 o 17:17

Tomasz

W tej cenie rewelacja.

 

 

 

15.08.2020 o 10:57

Magda Szczepanowska

Niby kolor nie jest najważniejszy, ale jest w czym wybierać:)
Co do samych słuchawek. Dobrze wygłuszają i zapewniają zrozumiałą korespondencję.
Polecam.

 

 

 

21.08.2020 o 11:20

Igor

Spoko zestaw na początek przygody z lataniem.

 

 

 

22.08.2020 o 22:01

Sylwia

Wcześniej latałam na „aeroklubowych”. Te zdecydowanie lepiej tłumią i mam wrażenie, że komunikacja jest bardziej zrozumiała.

 

 

 

26.08.2020 o 13:51

Ireneusz Pietruszewski

To moje drugie słuchawki tej firmy. Pierwsze były oczywiście pasywne. Latałem na nich dwa sezony. Generalnie na etapie szkolenia spisywały się bardzo dobrze. Na modelu aktywnym latałem dopiero 3 razy, ale mogę napisać, że różnica jest znacząca na korzyść aktywnego tłumienia.

 

 

 

01.09.2020 o 05:35

Marcelina

Dobre słuchawki w rozsądnej cenie.

 

 

 

20.09.2020 o 16:11

Dominik

Szybka dostawa. Słuchawki zgodne z opisem. Polecam.

 

 

 

24.09.2020 o 15:16

Mariusz Zaleski

W tej cenie nie znalazłem nic lepszego. Polecam.

 

 

 

08.12.2020 o 14:21

Maciej Lipski

W tym roku trochę mało latałem, ale słuchawki jak na pasywne są bardzo dobre.

 

 

 

28.12.2020 o 15:01

Sebastian

Jestem mile zaskoczony działaniem słuchawek. W Cessnie 152 spisują się bardzo dobrze. Słuchawki wydają się na pozór duże i masywne, masa nie jest bardzo odczuwalna, a nacisk na uszy nie powoduje dyskomfortu, co jest jak najbardziej na plus. Komunikacja jest poprawna, użytkownik jak i odbiorca odbierają wiadomości na 5. Bluetooth do prowadzenia rozmów telefonicznych jak najbardziej zdaje egzamin, natomiast jeżeli chodzi o słuchanie muzyki, to jakość dźwięku jest po prostu słaba, ale tutaj należy podkreślić, że zadaniem tych słuchawek jest tłumienie dźwięków silnika oraz komunikacja, a nie słuchanie muzyki. Co do tłumienia tych słuchawek to jestem bardzo zadowolony, szczególnie jeżeli włączymy aktywne tłumienie. Ogromnym plusem jest możliwość używania powebanka zamiast baterii. Całą PPL robiłem na pasywnych Clarkach teraz po zakupie słuchawek GA-A1500 ANR/BT z pewnością bym do nich nie wrócił. Szczególnie polecam młodym adeptom do jak najszybszego zaopatrzenia się w te słuchawki. Myślę, a nawet wiem, że warto dopłacić trochę więcej, zakupić słuchawki z aktywnym tłumieniem i chronić słuch, który jak wiadomo dla pilotów jest bardzo ważny, a przy okazji cieszyć się z możliwości tych słuchawek. Naprawdę warto. Polecam!

 

 

 

GAPILOT opinie 2019:

 

07.03.2019 o 13:22

Andrzej W.

Produkt spełnia moje wymagania

 

 

 

17.03.2019 o 15:41

Maciek Gaiński

Kupiłem jako drugie słuchawki dla pasażera. Ale są naprawdę dobrze wykonane i dobrze tłumią. Gdybym nie miał już swoich to pewnie dla siebie też bym kupił. Jakość bardzo podobna do Clarków.

 

 

 

14.04.2019 o 15:33

Bogdan Wilczy

Szybka dostawa, słuchawki już przetestowane w pierwszym locie więc mogę polecić:)

 

 

 

19.04.2019 o 07:49

Piotr L.

Słuchawki mam dopiero kilka tygodni. Jak do tej pory jestem zadowolony.

 

 

 

19.05.2019 o 07:54

Konrad Zieliński

Paczka przyszła szybko i bez problemów. Słuchawki faktycznie bardzo lekkie i wygodne.

 

 

 

23.05.2019 o 07:53

Mariusz Listkiewicz

Nawet nie wiedziałem, że takie słuchawki istnieją. Latam od niedawna, zawsze w dużych i ciężkich słuchawkach z aeroklubu. W tych można zapomnieć, że ma się coś na głowie. Dobre tłumienie, szczególnie jak się używa dołączonych do zestawu wkładek z pianki pamięciowej.

 

 

 

25.05.2019 o 15:08

Stanisław Tokarski

Dużo wkładek do wyboru. Szukałem wkładek do “Clarity Aloft” i znalazłem, pasują idealnie.

 

 

 

26.05.2019 o 14:45

Bartłomiej Z.

Działa, polecam.

 

 

 

26.05.2019 o 14:46

Adam M.

Ciekawe urządzenie. Przydatne w czasie lotu.

 

 

 

26.05.2019 o 15:06

Daniel P.

Dużo lepsze tłumienie. Od siebie mogę napisać, że pasują na Clarki.

 

 

 

27.05.2019 o 22:12

Tomek Siekierski

Dobre słuchawki, fajnie tlumią, komunikacja czysta czyli wszystko czego potrzebowalem.

 

 

 

28.05.2019 o 22:16

Agnieszka B.

Jestem zadowolona.

 

 

 

20.06.2019 o 08:15

Sebastian Ryłko

Bajer:)

 

 

 

28.06.2019 o 14:38

Paulina Wolska

Latam sporadycznie w weekendy. To moja pasja i sposób na relaks. Lotnictwo do tanich sportów jak wiadomo nie należy. Szukałam czegoś solidnego i niezbyt drogiego. Aby zostało więcej na latanie;) Kolega z aeroklubu tez ma takie i sobie chwali. Wiec ja tez wybrałam GA-500. Polecam i dziękuję za pomoc w doborze wtyku.

 

 

 

09.07.2019 o 08:19

Kamil Zygmuntowicz

Szybka wysyłka, dobry kontakt. Adapter solidnie wykonany i co najważniejsze działa w Airbusie.

 

 

 

11.07.2019 o 08:26

Jan W.

Szybka realizacja zamówienia. Dziękuję za pomoc w doborze adaptera.

 

 

 

12.07.2019 o 14:58

Miłosz Kołak

W tej cenie rewelacja. Do tego 5 lat gwarancji. Jestem pod wrażeniem.

 

 

 

13.07.2019 o 08:20

Kamila Jasińska

Działa ze słuchawkami BOSE

 

 

 

13.07.2019 o 08:23

Łukasz Wrona

Słuchawki mam od pół roku. Z czystym sumieniem mogę polecić.

 

 

 

14.07.2019 o 08:11

Karol J.

Do szybowca idealne

 

 

17.08.2019 o 14:11

Lenard F.

OK

 

 

 

18.08.2019 o 19:17

Maksymilian Ziller

Dobry kontakt. Dziękuję za poradę. Faktycznie nie warto przepłacać. Oby tak dalej.

 

 

 

20.08.2019 o 08:17

Paweł Lotny

Szybka dostawa. Towar pierwsza klasa.

 

 

 

11.09.2019 o 19:02

Bartek Górny

SUPER! Bardzo dobra jakość dźwięku. Słuchawki nadają się również do słuchania muzyki. Współpracują z A20.

 

 

 

11.09.2019 o 20:41

Szymon

Pasywne słuchawki są lżejsze od Clarków i w niczym od nich nie odbiegają. Latam na GA-500 prawie rok i mogę polecić.

 

 

 

15.09.2019 o 22:25

Paweł Nadar

Kupiłem z ciekawości. Latałem w tych słuchawkach jak do tej pory 4 razy. Muszę przyznać, że w porównaniu do np. Clarków są 100 razy wygodniejsze – praktycznie zerowa waga i nic nie uwiera przy dłuższym locie. Polecam.

 

 

 

16.10.2019 o 19:53

Przemek

Akurat mam Wasze słuchawki z ANR i muszę przyznać, że działają bardzo porównywalnie do A20.

 

 

 

24.10.2019 o 14:23

Adam

3 x tak:
Łączność z telefonem
Aktywne tłumienie
Korespondencja lotnicza

 

 

 

14.11.2019 o 18:32

Mirosław

Słuchawki bardzo dobrze pasują do ucha. Praktycznie ich nie czuć. Aktywne tłumienie działa fenomenalnie.

 

 

 

19.11.2019 o 16:31

Krzysztof Woliński

Bardzo dobre słuchawki. Solidnie wykonane. Tłumienie w porównaniu do pasywnych – rewelacyjne. I co ważne, są stosunkowo lekkie i wygodne.

 

 

 

18.12.2019 o 06:50

Grzegorz K.

Polecam.

 

 

 

20.12.2019 o 15:50

Sebastian J.

OK

 

 

 

 

Jeśli chcesz dodać opinię o naszych produktach możesz to zrobić na karcie produktu.

Możesz również polubić nasz profil na Facebooku, aby być na bieżąco z aktualnymi promocjami.

 

Cyber Monday 2021 Słuchawki lotnicze
KOD: CYBER15
[]